Kritische opmerkingen van Best Open bij voorlopig stedenbouwkundig ontwerp Oostzijde Stationsomgeving

Het voorlopig stedenbouwkundig ontwerp laat ruimte om tot aanpassing te komen na meer helderheid over onzekerheden of naar aanleiding van de uitkomsten van nadere studies. In dat kader heeft Best Open aangedrongen op een degelijke studie naar een andere ontsluiting van de parkeergarage aan de oostzijde zodat de veiligheid in de Molenstraat niet wordt aangetast en een betere ontsluiting ontstaat. Ook is gevraagd op welke wijze tegemoet gekomen kan worden aan de bezwaren of zorgen van de bewoners van het Molenhuis. Tenslotte heeft Best Open met meerdere partijen een motie ingediend om bioscoop Biobest haalbaar en betaalbaar in te passen in het voorlopig ontwerp.

Categorie├źn
Archieven
Zoeken